Vill du sjunga med oss? Välkommen 30 augusti!

Är du nyfiken på vår kör och vill börja sjunga med oss?

Tisdag 30 augusti välkomnar vi alla sångsugna och nyfikna att gästa ett av våra rep. Vi kommer berätta om hur vi jobbar och vilken ambitionsnivå vi har och hur det är att vara med i Copper Town Harmony. Självklart kommer vi sjunga för och med dig också!

Vi söker dig som tycker om att sjunga och showa. Du behöver inte kunna läsa noter. Vi lär oss våra stämmor genom att lyssna på inspelade filer. Vi söker alla sorters röster – mörka som ljusa! Förutom att du såklart behöver kunna sjunga har vi 18-årsgräns då vi reser en del, och just nu välkomnar vi endast fullvaccinerade mot covid-19 att träffas fysiskt på våra rep. Självklart kommer vi bara till kören om vi känner oss fullt friska.

Välkommen till Gamla Elverket, Ölandsgatan 8 kl 18.30. Tag gärna med vattenflaska!