Dirigenter

Sara Hedström, dirigent

 

”Vi berör vår  publik!”

Jag har haft förmånen att vara dirigent för Copper Town Harmony sedan 2005. Att sjunga tillsammans med andra har alltid varit roligt, men att sjunga i barbershopkör ger sjungandet ännu en dimension som jag inte kunde föreställa mig innan jag började. Sången och musiken är för mig ett eget språk som ligger mycket närmare våra känslor än de ord vi talar eller skriver. Genom att dela med oss av vår glädje och kärlek med musiken vill vi beröra vår publik.
Sara Hedström

 

 

Inger B Forsstedt, vice dirigent

”Glittrande ögon!”

Jag har sjungit barbershop i 30 år så jag är en ”dinosaurie” ..(en del körmedlemmar var inte ens födda när jag började) Jag har varit aktiv i kvartettkonstellationer (1982-2004), och har även varit engagerad inom administrationen i vår organisation, både regionalt och internationellt, (International Board Member 2002-2006).
Jag är sedan 2005 medlem i Copper Town Harmony, och är vice-dirigent sedan 2010. Jag har ingen formell musikalisk utbildning – allt jag kan, har jag lärt mig genom att själv bli coachad. Att få dela med mig av det jag har fått och att se alla sjungande, glittrande ögon – det är det allra bästa jag vet!
Inger B Forsstedt