Vill du vara med?

Vi som sjunger i Copper Town Harmony söker nya vänner som vill sjunga med oss!

Vi är en kvinnlig A cappella-kör i Falun som just nu består av ca 35 medlemmar. Nu söker vi dig som älskar musik och vill utveckla din sångröst och förmåga att fånga en publik.

Vi är en ambitiös kör som satsar mycket på utveckling, både individuellt och i grupp och vi gillar att ha kul tillsammans! Varje år tar vi in gästlärare från när och fjärran som hjälper oss att ta ytterligare steg på vår musikaliska resa. Däremellan gör vi uppträdanden på konserter, shower och tävlingar, både i Sverige och utomlands. Under åren har vi utvecklat en rad återkommande samarbeten, bland annat med herrkören Falu Miner Chords.

Nu söker vi kvinnor med såväl ljusa som mörka röster som vill fortsätta utvecklas tillsammans med oss och ha riktigt roligt under resans väg. Du som söker ska vara 18 år och uppåt.

Är du nyfiken på om detta kan passa dig? I höst välkomnar vi nya medlemmar och 27 augusti bjuder vi in alla intresserade att besöka oss. Välkommen på gästkväll kl. 18.30-20.00 på Näringslivets hus, Ölandsgatan 6, Falun .

Läs mer om våra vänner i Falu Miner Chords