Guuuuuuuuuld!

I helgen kammade Copper Town Harmony hem guld i Nordiska Mästerskapen i Barbershop i Karlstad! Kören tävlade i kategorin ”small chorus” där man max får vara 30 personer på scenen (inklusive dirigent) och vann med god marginal.

”Alla har verkligen jobbat hårt inför denna tävling och det resulterade i att vi tog ett rejält kliv framåt i vår gemensamma musikaliska utveckling”, säger Sara Hedström som är körens dirigent. ”Vi brinner för att beröra vår publik, vare sig vi står på tävlingsscenen eller har andra uppträdanden och shower. Naturligtvis är det extra roligt när man lyckas bra i tävling, men glädjen och gemenskapen vi har gör att vi känner oss som vinnare varje dag”, fortsätter Sara.

För den som är nyfiken på hur en guldkör låter ska man hålla utkik i höst när biljetterna till årets julshow släpps. Tillsammans med herrkören Falu Miner Chords och vocalgruppen Vocal Six utlovas något extra speciellt. Boka in 25-26 november i kalendern redan nu!