Vill du sjunga med oss?

Vi längtar verkligen efter att ge nya sångintresserade möjlighet att sjunga med oss, men just nu har vi en rackarns pandemi som ställer till det! Vi i Copper Town Harmony följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer för körsång (läs mer här) och det innebär att vi repeterar utomhus och håller distans till varandra. Just nu letar vi efter det bästa sättet att genomföra utomhusrepen och testar olika sätt, och olika platser att repetera på. Detta innebär att det i dagsläget är alldeles för rörigt för att vi ska kunna ta mot nya medlemmar. Så fort vi hittat en mer permanent lösning på att sjunga tillsammans på ett säkert sätt kommer vi att höra av oss till dem som kontaktat oss, och naturligtvis skriva här på hemsidan och på vår Facebooksida om möjlighet att få besöka oss och prova fyrstämmig a cappella.

Ta hand om er, håll avstånd, håll er friska!

Varma hälsningar från oss i Copper Town Harmony